Diensten

Huifkar tochten

Wij verzorgen rondritten met paard en wagen in de omgeving van Oldemarkt/Paasloo en de Weerribben. Er zijn diverse arrangementen mogelijk vanaf € 15,00 per persoon. Voor meer info kunt u een bericht sturen via het contactformulier op de website of bellen met Stalhouderij familie Zwaan op 06-29515778. 

Bruiloften

Wat is er mooier dan op de mooiste dag van je leven te worden opgehaald door één van de trouwkoetsen voortgetrokken door Friese paarden met een koetsier volledig in stijl?  Stalhouderij Familie Zwaan biedt deze mogelijkheid voor mensen die voor het eerst elkaar het jawoord gaan geven, maar ook voor huwelijksjubilea is dit een ontzettende leuke invulling van die speciale dag. Omdat er geen trouwerij hetzelfde is maken we graag met u een afspraak om een offerte op maat samen te stellen.

Arrangementen

Bent u op zoek naar leuke ideeën voor bijvoorbeeld een familiedag of bedrijfsuitje? Wij verzorgen ook diverse arrangementen zoals onder andere een rondrit in combinatie met een High Tea/BBQ etc., rondleidingen, fotoshoot en demonstratie hoefsmederij. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier of telefonisch op 06-29515778.

Uitvaarten