Arrangementen

Stalhouderij Familie Zwaan en Huifkartochten Weerribben bieden samen de ideale ingrediënten voor een familiedag of bedrijfsuitje voor gezelschappen van 10 t/m 36 personen. Gezellig, sfeervol, intiem, informeel, eten/drinken inbegrepen tegen een betaalbare prijs. Combinaties met rondleidingen, workshops, fotoshoots en demonstraties zijn mogelijk. Dit is allemaal mogelijk op nog geen uur rijden van Leeuwarden, Zwolle, Groningen, Apeldoorn, Utrecht en Amersfoort. Kijk hieronder bij de diverse mogelijkheden of vraag een arrangement op maat aan via [email protected] of 06-29515778.

Lunch arrangement.

Een gezellige (mid)dag eropuit, waarbij een huifkartocht van 1,5 of 2,5 uur door de omgeving/Nationaal Park de Weerribben wordt gecombineerd met een heerlijk uitgebreide brood lunch in de tuigenkamer. Vanaf € 35,00 p.p.

High Tea arrangement.

Ontdek de omgeving op nostalgische wijze met een Engels tintje. Je waant je even in de tijd van Peaky Blinders en geniet met je vriend(inn)en voor, tijdens of na de huifkartocht van een high tea met een hippisch tintje. € 49,50 p.p.

Op bezoek bij de stalhouder

 Dit arrangement is geschikt voor families, neven- en nichtendagen, huwelijksjubilea of gezellig met je vrienden. Lekker onthaasten, ontspannen de omgeving ontdekken, lekker genieten, exclusief voor je eigen gezelschap en eten/drinken inclusief.  vanaf € 50,00 p.p.

Barbecue arrangement

Heerlijk genieten van een barbecue op bourgondische wijze, waarbij het vlees wordt bereid op een ambachtelijk gesmede Braai (Zuid-Afrikaanse grote Barbecue/grill) in combinatie met een tocht door de omgeving van 1,5 uur. vanaf € 50,00 p.p. (incl. drinken)